Vannak emberek, akik szeretnek más tollával ékeskedni

Vannak emberek, akik szeretnek más tollával ékeskedni.
Miért teszik? Mert saját kútfőből, önerőből nem lennének képesek semmire.
Mivel tehetségtelenek, kifejlődik bennük egy önvédelmi és önfényező rendszer, amit szorgalmas, hosszú munkával fejlesztenek ki, visznek tökélyre.

Hogy mi a recept?
Vedd el, lopd el sajátítsd ki más emberek ötleteit, terveit, gondolatát, munkásságát, és add elő a sajátodként!

Mutasd magad okosnak, szakértőnek a témában, hitesd el, hogy ezek a te gondolataid, a te áldozatos hozzáértő munkád gyümölcsei!

Ne zavarjon, hogy másokat ezzel semmibe veszel, megkérdőjelezed a munkájukat!

Ne izgulj, nem lesz baj, a többség nem fog csalónak vagy hazug embernek nevezni, mert mint tudjuk, könnyebb az embereket hülyíteni, mint bebizonyítani nekik, hogy hülyítik őket.

Azok, akik ismernek és kiismertek, kevesen vannak, és általában vannak annyira értelmesek és intelligensek, hogy nem fognak tetemre hívni nagy nyilvánosság előtt.

Így tudod Te a Facebookon a megtévesztett embereknek mások által hosszú évtizedek alatt, kőről kőre épített munkájának gyümölcsét learatni, amihez mindenki más hozzátette az ötletét, a munkáját a kapcsolatrendszerét, politikai lobbiját, ki-ki a maga idejében.

És megvalósult egy régi, a közösség által dédelgetett álom, s te megpróbálod eladni, hogy mennyi munkád és érdemed van a végeredményben a túlparti barátoddal, aki, amikor tényleg tehettél volna a közösségedért, színes üveggolyókkal fizetett ki…

Lehet hülyíteni az embereket neked és hasonszőrű társaidnak, de az igazság mindig kiderül és évekkel később majd a megérdemelt helyeden kezel a közösség, ha még emlékeznek rád.Török Ferenc