Megkezdődött az évszaknyitogató a Kamarateremben – óvodásoknak muzsikáltak a Liszt AMI tanárai

október 20 2023
Interaktív hangszer-bemutatókkal kápráztatták el a Kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai az óvodásokat az évszaknyitogató programsorozat keretein belül, melynek középpontjában az ősz állt.

Nagy izgalommal ültek be az óvodások a művészeti iskola előadására. Mindenki kíváncsi volt arra, hogy mi fog történi a kamaraterem színpadján, ahol szép és érdekes hangszerek sorakoztak.

A zeneóvoda már régi hagyomány a Kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában. 

Ez egy olyan sorozat, ami egy évben négy alkalommal történik. Betlenné Dajkó Ágnes a Kalocsa Televíziónak elmondta: a rendezvény története visszavezethető egész régre, ugyanis a 2011/12-es tanévben kezdték el ebben a formátumban, előtte a zenetanárok mentek óvodákba, amit nagyon szerettek a kisgyermekek, ám akkora volt az érdeklődés, hogy a Kamaraterem tűnt a legjobb megoldásnak, amit most is megtöltöttek az érdeklődő óvodások. 


A zenetanárok most is nagy örömmel fogadták a kis vendégeiket. Minden bemutatott műsorszám előtt volt alkalom beszélgeti a gyerekekkel, ezzel is be tudták őket vonni a programba.

A következő zenei előadás már a télről fog szólni. A zeneiskola december 1-én, szintén péntek délelőttre várja az óvodás csoportokat a népszerű programjára. 

 

Erről is tudnia kell