A NemArt fesztiválon Kádár Annamária pszichológus és Vörös István műsorvezető beszélgetett

Június 22-én Húzz határokat, mert megérdemled! címmel, közönségtalálkozóra várta az érdeklődőket Kádár Annamária pszichológus és Vörös István műsorvezető a NemArt fesztiválon. A két szakember évek óta nagy sikerrel viszi az „És boldogan éltek…” elnevezésű podcastet, mely most kilépve az internet világából, a kalocsai közönség előtt, először zajlott.

A podcast egy olyan hanganyag vagy videóanyag, amit készítője interneten tesz közzé. Olyan rádióadás szerű tartalom, ami feltöltést követően online érhető el. Évek óta ilyen formában dolgozik együtt Kádár Annamária pszichológus, a hazai mesepszichológia úttörő alakja és Vörös István műsorvezető - a visszajelzésekből kitűnő sikerrel. Kádár Annamária sokadjára járt városunkban. Mint elmondta, szívesen tér vissza Kalocsára és nem csak a kalocsai motívumok miatt, melyek annyira kedvesek számára. 


A Főkapcsoló előadóterme megtelt érdeklődőkkel, nagyon sokan voltak kíváncsiak a témára. A beszélgetést követően dr. Kádár Annamária, a Minden jó, ha együtt vagyunk című új, interaktív mesekönyvének a dedikálására várta az érdeklődőket. 

Erről is tudnia kell