Dolhai Attila a NemArt fesztiválon

Múlt hétvégén ismét fesztiválhangulatba került Kalocsa, a Kék Madár Fesztivál után június 21-én megnyitotta kapuit a háromnapos NemArt fesztivál a Főkapcsoló Kultúrtérben. A nyitónapon a közönség Dolhai Attilával is találkozhatott, akit Vörös István többek között korábbi szerepeiről és a közelgő kalocsai nagykoncertjéről is kérdezett.

A CellosOn játéka alapozta meg a remek hangulatot a NemArt fesztivál nyitóprogramján június 21-én a Főkapcsoló Kultúrtérben, ahol a résztvevőket elsőként Szűcs Brigitta Zita, a fesztivál műsorvezető háziasszonya köszöntötte, majd Zsáki Viktor, az Octopus Egyesület elnöke szólt a megjelentekhez.

Dolhai Attila Jászai Mari-díjas, érdemes művésszel Vörös István beszélgetett, amely során nemcsak a program címét is adó, nagy sikerű Mozart! musical főszerepéről esett szó, ugyanis Dolhai Attila számos előadása kulisszái mögé betekintést engedett. A Kalocsa Televíziónak elárulta, hogyan ivódik bele az emberbe ez a sok szerep, és hogy meg lehet-e tartani őket.

 

Dolhai Attila a beszélgetés során a július hatodikai kalocsai nagykoncertjéről is mesélt, amely egy igazi, apák és gyermekei előadás lesz.

Erről is tudnia kell