Profi vevőtalálkozó az Anda Presentnél – A TOP 100 ügyfélkörből érkeztek Kalocsára

április 25 2023
Szerző
Zsiga Ferenc
Április 25-én, kedden kalocsai telephelyén tartott partnernapot az Anda Present Group, a város immár meghatározó, legdinamikusabban fejlődő cége. Az eseményen a TOP 100 ügyfélkörbe tartozó üzletfelet András Attila köszöntötte. A vezérigazgató - tulajdonos a fontosabb mérföldköveken keresztül bemutatta a promóciós ajándéktárgyak gyártásával, importálásával és emblémázásával foglalkozó, több mint 450 munkatárssal, Európa számos pontján viszonteladó partnerekkel rendelkező vállalat fejlődési ívét, céljait és termékkörét. Mint elhangzott, az idén 28. évébe lépő Anda Present az innováció és a fenntarthatóság jegyében arra törekszik, hogy megbízható üzleti partnerként, a minőséget és a fenntarthatóságot szem előtt tartva, az igényeknek tökéletesen megfelelő, környezetbarát reklámajándékokat készítsen. A szakmai nap során a résztvevők számos új fejlesztéssel és termékkel testközelből is megismerkedhettek.

Seres Péter operatív igazgató az új logisztikai csarnokról és a folyamatátszervezésekről szóló előadásából a vevőkör megismerhette a volumennövekedésből eredő átszervezések lényegét, és hogy az Anda Presentnél miért lett sokkal szervezettebb a vállalatirányítási és a gyártástechnológiai rendszer. 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Zsiga Ferenc


A vendégek népes táborára figyelemmel hat csoportra osztva a gyártás - és a logisztikai vezetők az üzemben körbevezették az üzletfeleket, akik magyarázatokkal kiegészítve, közvetlenül szereztek tapasztalatokat a gyártási és logisztikai folyamatokról. A kihelyezett vitrinekben megtekinthették a termékkört, különös hangsúllyal a saját gyártású BeCreative és GoGreen környezetbarát, újrahasznosított termékeket.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Zsiga Ferenc


Az elhangzottakból kiviláglott, hogy az iparág, a vállalat jövőképébe illesztve az Anda Presentnél is ez a főirány, ebben látják a fenntartható fejlődés, a növekedés lehetőségét. A nagyszabású és igazán profin megszervezett vevőtalálkozó 
stand up műsorral, fehérasztal melletti kötetlen beszélgetésekkel zárult.

Erről is tudnia kell