Hamarosan befejeződik az optikai hálózat kiépítése a 2-es körzetben

A Magyar Telekom Zrt. alvállalkozója, az Optika Építő Kft. a kettes körzetben is megkezdte a közcélú optikai hálózat kiépítését, amely a tervek szerint a héten, a Martinovics utcai munkálatokkal befejeződik, várhatóan év végére pedig a teljes városban elkészül a hálózat kiépítése.

Városunk alpolgármestere, a körzet képviselője a helyszínen egyeztetett a kivitelezővel és az építésvezetővel. Március hatodikán arról tájékoztatta a Kalocsa Televíziót, hogy hamarosan befejeződnek a munkálatok. Mint felidézte, a munka kezdetén egyeztették a munkamenetet, a minőséget és a helyreállítás folyamatát, hogy a beruházás minél kevesebb problémával valósuljon meg. Azonban Simon Zoltán rámutatott: egy ilyen beruházás során óhatatlanul is előfordulhatnak olyan esetek, melyeket helyre kell állítani. A kivitelezés telekhatárig történik, amelyet követően a lakó döntése, mikor él ezzel a lehetőséggel.

Kalocsán még folytatódnak a munkálatok, Simon Zoltán információi szerint pedig városunk akkor lesz az országos hálózatra kötve, ha teljesen befejeződtek – ez várhatóan az év végére megvalósul.

 

Erről is tudnia kell