Mihályfi Luca, Yamina és Roberto Rios is fellép a XIII. Sárkányhajó Kupán

Május 13-án, hétfőn a Kubikus parkban tartott sajtótájékoztatót a közelgő, május 24. és 26. között megrendezésre kerülő, 13. Sárkányhajó Kupáról dr. Filvig Géza polgármester, Pécsi Vivien önkormányzati képviselő és Tamás Donát diákpolgármester. Az eseményen a rendezvény lebonyolításáról és a meghívott fellépőkről is tájékoztatást nyújtottak.

A sajtótájékoztatón elsőként dr. Filvig Géza polgármester hangsúlyozta a diákönkormányzat aktív szerepvállalását a rendezvény megvalósításában, amely iskolai, munkahelyi és baráti társaságokat megmozgató, közösségépítő rendezvényként már 13. alkalommal szerepel Kalocsa város rendezvénykínálatában.

Tamás Donát diákpolgármester előbb megköszönte az önkormányzat, valamint a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ rendezvényhez nyújtott támogatását, majd a nevezési feltételekről és szabályokról adott tájékoztatást.

A versenykiírás, a jelentkezési űrlap és a szülői felelősségvállalási nyilatkozat letölthető a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat közösségi oldaláról, ahol az edzésekre történő jelentkezés menetéről is informálódhatnak a csapatok.

A kupa pénteki napján, a diákfutamokat követően este fél kilenctől három fellépő is érkezik a Csilás parkba, hogy aztán egészen éjfélig szórakoztassa a fiatalokat.

 

Erről is tudnia kell