Varga Józsefnét 95. születésnapja alkalmából köszöntötte a polgármester

Dr. Filvig Géza polgármester 95. születésnapja alkalmából köszöntötte Varga Józsefnét és adta át Magyarország Kormányának elismerő oklevelét.
Mária néni Géderlakon született és ott is élt, a tavalyi évben már a község legidősebb lakójaként köszöntötték. Sajnos egészségi állapota miatt ez év januárjában költözött a Bem apó utcai otthonba, de nagy családja azóta is rendszeresen látogatja. Lánya minden másnap benéz szeretett édesanyjához. Marika néni három gyermek édesanyja és immáron öt unoka nagymamája. Háztartásbeliként élte le az életét, a család volt számára az első. Imádott hobbija a kötés volt, a falubelieket is sokszor megajándékozta munkáival. Szerette a közösségi életet és jó kapcsolatot ápolt a szomszédaival. Családja elmondása szerint kifejezetten macskarajongó volt mindig! "- olvasható a a polgármester Facebook-bejegyzésében.


Nagyon hálás vagyok a család mai kedves fogadtatásáért, rendkívül felemelő egy ilyen bensőséges pillanatot átélni a hozzátartozók körében! Sok szép évet, szerettei körében eltöltött időt kívánok még Marika néninek!"- írja. dr. Filvig Géza.

Erről is tudnia kell