Interaktív kiállítás a prevenció jegyében a Schöffer Gyűjteményben

Interaktív tárlat nyílt május hetedikén a Nicolas Schöffer Gyűjteményben a Tiszta Tavasz Prevenciós Programsorozat keretében. A Lélekketrec – Eladott álmok és Szakíts, ha bírsz! című kiállításra a város minden nyolcadikos és középiskolás diákját várják a szervezők.

Egy igazán figyelemfelkeltő és elgondolkodtató interaktív tárlat várja a város diákjait a Nicolas Schöffer Gyűjteményben, ahol az iskolai csoportoknak lehetőségük van egy rövidfilm megtekintésére, valamint a látottak szakemberekkel történő megvitatására is. 

A Kalocsa TV látogatásakor épp az eperföldi iskola diákjai nyerhettek betekintést a tárlatba, amely a Tiszta Tavasz Prevenciós Programsorozat keretében, összefogással valósult meg. A programon részt vett Bóbis Attila rendőr alezredes, kapitányságvezető is, aki aláhúzta: nem csak egy problémát tárnak fel ezzel a rendezvénysorozattal, hanem egy egymásra épülő problémasorozatot. 

A rendezvényt megnyitó Bagó István felidézte, január végén fogadták el a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum új stratégiáját, amelyről közel hatvan fővel egyeztettek, a különböző szervezetek képviselői pedig véleményük mellett ötleteiket is megoszthatták.

 

Erről is tudnia kell