Megtelt a Duna-parti vendéglő a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány jótékonysági bálján

Tizenkettedik alkalommal tartotta meg hagyományos jótékonysági bálját a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány október 27-én, pénteken. Az est célja, hogy a befolyt támogatásokból, bevételekből az óvodás és bölcsődés gyermekek karácsonyát szebbé varázsolják.

Idén is egy remek hangulatú bál és egy nemes kezdeményezés részesei lehettek azok, akik jegyet váltottak a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány estjére, melyet október 27-én rendeztek meg. A megjelenteket elsőként Temesváriné Bánfalvi Tímea, az alapítvány elnöke köszöntötte az immáron 12. alkalommal megrendezett jótékonysági bálon.

Temesváriné Bánfalvi Tímea a Kalocsa TV-nek elmondta: 
Az idei évben is nagyon sokan csatlakoztak a jótékonysági programhoz, résztvevőként, illetve támogatóként, felajánlóként egyaránt. A későbbiekben Szabóné Juhász Ildikó köszöntötte a megjelenteket és köszönetét fejezte ki az alapítványnak. 


Dr. Filvig Géza, városunk polgármestere elismerően szólt az óvodapedagógusok munkájáról, majd rámutatott: óriási büszkeség, hogy az idei évben 106 millió forintos beruházást hajthattak végre. 

A Kék Duna Vendéglőben a köszöntők után felszolgálták a vacsorát, majd a Budapesti Operett Színház művészei, Szendy Szilvi és Peller Károly műsora emelte az est fényét, mely a tombolatárgyak kiosztásával és éjszakába nyúló retro bulival folytatódott.

 

 

 

 

Erről is tudnia kell