Nagy sikere volt a katolikus intézmény alapítványi báljának

Színvonalas műsor, ízletes vacsora és a Koktél zenekar éjszakába nyúló muzsikája alapozta meg a kiváló hangulatot a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény alapítványi bálján, február 9-én. Hagyományok szerint, most is jó célt szolgált a tombolákból befolyt összeg. A tervek szerint az iskola aulájának felújítására fordítja az intézmény.

Az idén a 21. alapítványi bált a katolikus iskola gimnazistáinak Palotása nyitotta meg, a koreográfiát Roxinné Horváth Hajnalka tanárnő tanította be.A tánc után a megjelent vendégeket Csikósné Vörös Marianna igazgatóhelyettes, az alapítvány vezetője köszöntötte, majd a köszöntők sorát Koczkás Emma Eszter Nővér, az intézmény vezetője folytatta. Az igazgató kiemelte, hogy a bál sikere köszönhető a szervezők, Csikósné Vörös Marianna és Király Hajnalka lelkiismeretes munkájának is.

Ez az est sem maradhatott el tanári meglepetésműsor nélkül, melyet Török Norbert igazgatóhelyettes konferált fel. A műsorban fegyverzsonglőrök és fiatal farmerlányok mutatták be a mindennapi élet küzdelmeit a cowboyok világában.

 

 

 

Erről is tudnia kell