Májusi góleső a második körben

május 28 2023
Szerző
Tamás Ferenc
Címkék
A május 18-19-i játéknapokon a városi kispályás labdarúgó-bajnokság hat együttese közül csak négy csapat lépett pályára, mivel a Jolly Rogers-Last Moment találkozót későbbi időpontra halasztották. Az előző napok esős időjárása ugyan a csapatok szurkolóit még távol tartották, ám a résztvevők góllövő kedvén ez mit sem változtatott.

Május 18-án, csütörtökön egy mérkőzést rendeztek, ahol a bajnokság egyik legütőképesebb csapata, a Géder Family, a Faragó “Susu” vezette Méhecskék ifjú titánjaival mérkőzött.

A Méhecskék fiatalokból álló alakulata
Forrás: Tamás Ferenc


Géder Family - Méhecskék 12-7 (5-2)
Gólszerzők: Husvéth F.4, Molnár G.3, Borsos T.3, Ács A.1, Boros M.1, illetve Takács K.4, Réfy M.2, Agócs O.

A végső elsőségre is esélyes a Géder Family
Forrás: Tamás Ferenc


A tizenkilenc gól már önmagáért beszél, ám aki ott volt és látta az összecsapást az igazán jól szórakozott a szemerkélő eső ellenére is.

Másnap, a sportcentrum műfüves, villanyfényes pályáján már érződött a nagyüzem pezsdülete, annak ellenére is, hogy az egyik párosítást, a Jolly Rogers-Last Moment mérkőzést későbbi időpontra halasztották.
Így, a párosítás a következő maradt: Bátyai Öregfiúk - Kispályások 7-8 (2-4). Gólszerzők: Markó Renátó 6, Dusnoki Zalán 1, Mezei István 2, Boromisza Kristóf 1, Vinkó Benjamin 3, Szőgyi Kevin 2.

Erről is tudnia kell