Dicséretes pontszerzés Jánoshalmán

május 26 2023
Szerző
Tamás Ferenc
Címkék
Május 21-én, vasárnap a vármegyei első osztályban szereplő csapatunk már a bajnokság utolsó előtti játéknapját tartották, ahol az Anda Kalocsa FC gárdája a bronzéremért hajtó Jánoshalma otthonában lépett pályára.

A Kohány Balázs edzette mieink aztán igazán nagyot küzdve, értékes bajnoki ponttal térhettek haza a “Jankovác” otthonából, ahol mindig parázs ütközetet vívtak a hazaiakkal.

Ősszel Monori Martin góljával 1-0-ra sikerült legyőznünk régi riválisunkat, és akkor a mezőnyben talán szemre tetszetősebben gurigázó és a labdát többet birtokló vendégek ellen a védelmünk, Rideg Laci vezérletével keményen állta a sarat. Ezúttal is dicséretes az idegenbeli jánoshalmi pontszerzésünk, hiszen az előzetes esélylatolgatások egyértelmű “jankováci” sikert prognosztiáltak, ám fiaink rácáfoltak erre az értékes döntetlen kiharcolásával, amely immár a kilencedik volt a bajnoki évad során. Igaz, ezzel a “remivel” sem mozdultunk el a csoport utolsó előtti helyéről, de legalább felvértezett önbizalommal állhatunk bele az utolsó meccsünk megvívásába, amely május 27-én, szombaton lesz 17 órai kezdéssel, amikor a közvetlenül előttünk álló Kecskeméti LC csapatát fogadjuk majd a Molnár Ferenc Sport-és Szabadidőközpont centerpályáján.

Jánoshalmi FC - Anda Kalocsa FC 0-0
Vezette: Rosta Kevin
Kalocsa: Vatai A.-Busa D., Rideg L., Rábóczki R., Vass L.-Tóth L., Farkas Z.-Matos M. (Tapolcsányi D.), Farkas Sz. (Romsics P.), Bányai E. (Tamás Z.)-Monori M. (Tóth Z.)
Játékos-edző: Kohány Balázs

 

Erről is tudnia kell