Bemutatta képviselőjelöltjeit a Békés Kalocsáért Egyesület – Sajtótájékoztatón ismertette csapatát Bolvári Ferdinánd

Április 19-én, délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Békés Kalocsáért Egyesület, melyen Bolvári Ferdinánd polgármesterjelölt bemutatta a szervezet június kilencedikei helyhatósági választáson induló képviselőjelöltjeit.

Ahogyan arról televíziónk is beszámolt korábban, a Békés Kalocsáért Egyesület Bolvári Ferdinándot jelöli polgármesternek. A szervezet április 19-én, pénteken tartott sajtótájékoztatóján bemutatta képviselőjelöltjeit is. Az eseményen elsőként Kerpács Rezső az egyesület választásokkal kapcsolatos irányelveit ismertette, kiemelve: Kalocsa nyolc kerületre különülését nem látják célravezetőnek. Ezt az elképzelést részletezte Bolvári Ferdinánd.

A továbbiakban a polgármesterjelölt – aki egyben az egyes választókerület képviselőjelöltje is – körzetenként bemutatta jelöltjeiket.A kettes választókerületben Rogács László, a hármasban Kovács Gábor, a négyesben Kerpács Rezső, az ötösben Burai Zita, a hatosban Hornyák Zsolt indul. Az egyesület támogatásával folytatná munkáját két jelenlegi önkormányzati képviselő is, a hetes választókerületben dr. Vincze Andrásra, a nyolcasban Király Róbertre adhatják majd le szavazataikat a lakosok.

Erről is tudnia kell