Nagy érdeklődéssel kísért ANDA Nyílt nap és állásbörze a Róna utcában, szombaton – 300 főt fogadtak

május 24 2023
Szerző
Zsiga Ferenc
Címkék
Nyílt napot és állásbörzét tartott május 20-án, szombaton a Róna utcai kalocsai logisztikai központban és az emblémázó üzemben a város legdinamikusabban fejlődő cége, az ANDA cégcsoport. A társaság számos, egyre bővülő álláslehetőségekkel, színes programokkal várta a közelben élőket. Mint a nyílt napon elhangzott: fontosnak tartják, hogy az ANDA egy kiemelt munkahely és karrier szempontból jelentős célállomás legyen a Kalocsán, valamint a környező településeken élők számára.

Az eseményre a helyi pályakezdőket és álláskeresőket várták, az érdeklődés pedig messze túlszárnyalta a várakozásokat. Már a reggel 9 órai kapunyitás idején kígyózó sor várakozott az üzem bejáratánál, a nap folyamán pedig több mint 300 főt fogadtak – ezzel az ANDA Present történetének legsikeresebb nyílt napját tartották.

A programok 10 óra után kezdődtek, a regisztrációt követően az érkezők szakmai körbevezetések keretében nyerhettek betekintést a betöltésre váró munkakörökbe. A vendégek elleshették a szóróajándék-gyártás folyamatát, végig járhatták a nemzetközi cég gyártási folyamatainak állomásait, és minden megállónál izgalmas ajándékokat gyűjthettek. 

A napszemüvegek, ételdobozok, gyerekjátékok és egyéb szóróajándékok esetében kézzel fogható módon mutatták be az emblémázási technológiák használatát, és az adott gépekkel dolgozó kollégák munkájának végeredményét.

Az újonnan felépült 5000 négyzetméteres gyártócsarnok és raktár átadásának apropóján a vendégek számos nyitott pozícióból válogathattak. Emellett konzultációs lehetőséget biztosítottak az ANDA kollégáival, akik karrier tanácsokkal és bennfentes érdekességekkel várták a látogatókat.

A körbevezetések alatt ugrálóvár, arcfestés, zene és egyéb gyermekprogramok keretében volt lehetőség a kikapcsolódásra és a szórakozásra. A regisztrált vendégek és hozzátartozóik számára üdítőket és pizzát szolgáltak fel. A sikeres nyílt nap 14 órakor ért véget.

 

Erről is tudnia kell