Újra kinyit a kalocsai uszoda - jelentős problémákat szüntettek meg

május 23 2023
Szerző
Mészáros Boglárka
A karbantartási munkálatok befejeztével, május 24-én ismét megnyitja kapuit az uszoda, előreláthatólag augusztus 31-ig várja majd a látogatókat.

Dr. Filvig Géza polgármester:

A gazdasági nehézségek ellenére nagyon fontosnak tartja a városvezetés, hogy a kalocsai családoknak a nyári szünet idejére az uszoda üzemeljen. Így, május 24-én megnyílik az uszoda!”A Kalocsai Uszoda és Gyógyfürdő vezetője, Busa Attila arról tájékoztatta a Kalocsa TV munkatársait, hogy a május 24-i nyitást követően minden szolgáltatás – így a gyógyászati kezelések és a szauna is – elérhetővé válik az uszodában, amely minden nap 8 és 20 óra között várja majd a látogatókat, keddenként azonban zárva tart.

Busa Attila szót ejtett az elvégzett karbantartási munkálatokról, kiemelve, hogy jelentős problémákat szüntettek meg.


Az épület két végén a homlokzat teljesen megújult, a karbantartási munkálatok részeként pedig a vízkőtelenítés és a savazás is megtörtént, valamint a mosdó- és zuhanyzócsapok rendbetétele is fókuszba került.


A Kalocsai Úszó Egyesület vezetőedzője és elnökhelyettese megosztotta, hogy az idei évben is úszótáborral készülnek a gyerekeknek, és az új rajtköveket is bemutatta.

 

Erről is tudnia kell