Vasárnap ismét megnyit a Kultúrpiac

június 16 2023
Szerző
Kalocsai Néplap
Termelői és kézműves vásárral, bolhapiaccal, kitelepülésekkel, kulturális-, gyermek-, valamint sportprogramokkal is várja az érdeklődőket június 18-án az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Kultúrpiac.

Érdemes lesz kilátogatni vasárnap 13 órától a piactérre, ugyanis Gödöllőtől Szekszárdig, számos városból érkeznek majd kézművesek és termelők a Nyári Kultúrpiacra, de a korábbiakhoz hasonlóan a bolhapiac is megnyitja kapuit, amelyre akár aznap, a helyszínen is lehet jelentkezni árusként – hívta fel a figyelmet Bagó István.

Az Octopus Egyesület elnökétől megtudtuk, a rendezvényt ismét zenei programok színesítik, a lemezjátszó mögül pedig Dj Fanti gondoskodik a hangulatról. Megnyit a Mesesarok, ahol arcfestés is várja a gyerekeket, de könyv- és fazekasbemutató, valamint egy Kalocsa szobrairól szóló előadás is helyet kap a programok között, az Oliva étteremben pedig egy irodalmi délután veszi majd kezdetét.

A kerékpárok regisztrálására is lehetőség nyílik a rendőrség közreműködésével, a D7 Közösségi Házban pedig ingyenes egészségfelmérés és tanácsadás várja az érdeklődőket, akik az evezést is kipróbálhatják a Vajason.

A programok sora itt még nem ér véget: a további részletek a Nyári Kultúrpiac Facebook-eseményében olvashatók!

Erről is tudnia kell