Ízlelgessük: Anda Kalocsai FC!

március 09 2023
Szerző
Kalocsai Néplap
Az új névadó szponzort a március 6-i sajtótájékoztatón jelentették be.

A Kalocsai FC vezetése jelezte a szövetség illetékes versenybizottsága felé, hogy a jövőben Anda Kalocsai FC néven kívánja a vármegyei első osztályú labdarúgó-csapatát versenyeztetni.

A Kalocsai FC vezetősége március 6-án, hétfőn kora este a Molnár Ferenc Sport-és Szabadidőközpont klubhelyiségében tartott a sajtótájékoztatót, ahol a helyi média képviselői előtt bejelentették: a klub működését a jövőben névadó szponzor is támogatja.

A megjelenteket Kohány Gábor, a KFC elnöke köszöntötte, majd röviden vázolta a klub és a játékoskeret jelenlegi állapotát. Ezt követően bemutatta András Csabát, az Anda Present Group cégcsoport igazgatóját, akit az egyesület új főtámogatójaként beválasztottak a klub háromtagú elnökségébe.

A mostani megállapodás szerint június 30-ig, a tavaszi bajnoki évad végéig támogatják majd a kalocsai klubot, de a folytatástól egyik fél se zárkózik el – derült ki az új elnökségi tag által elmondottakból.

A klub az Anda Groupnak támogatásától a Kalocsai FC stabilitásának javulását reméli, ami várakozásaik szerint az eredményességben is megmutatkozik majd. A szponzorral való együttműködésüket névváltoztatásukkal is kifejezik, így a kalocsai egyesület mostantól Anda Kalocsa FC néven szerepel majd a szövetségben és a médiumokban.

 

Erről is tudnia kell