Új betegtolókocsikat kapott a vármegyei kórház

június 19 2023
Szerző
Zsiga Ferenc
Címkék
A cég adományai gyakorlatilag már folyamatosak, az elmúlt három évben hasonló összegű adományokkal támogatták a vármegyei kórházat.

Sajtótájékoztatón jelentették be a Kalocsai Szent Kereszt Kórház anyaintézményében, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházban 2023. június 19-én, hogy egy újabb, 2,5 millió forintos támogatói adomány 20 betegtolókocsi beszerzését tette lehetővé, melyek a sürgősségi ellátás munkáját segítik majd.


A sajtótájékoztatón részt vett az adományozó Sencord Elektromos Tervező és Kivitelező Kft-t képviselő Papp Zsolt ügyvezető, a kórház részéről Dr. Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház orvos-igazgatója, Dr. Takács Károly, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály osztályvezető-helyettese, és Basáné Gyenes Katalin, a trauma-ambulancia vezető asszisztense.

Mint elhangzott, a Sencord Elektromos Tervező és Kivitelező Kft. adományai gyakorlatilag már folyamatosak, az elmúlt három évben hasonló összegű adományokkal támogatták a vármegyei kórházat. 

Erről is tudnia kell