Nagy sikernek örvendett a Katona József Színház vendégjátéka és a godfater. koncertje szombat este

Szombat este egy különleges színházi előadás várta a fesztiválozókat a kalocsai Városi Színházban, melyet követően a rock and roll került főszerepbe a sétálóutcán felállított MVM Színpadon a XXXII. Kék Madár Fesztiválon.

Rövid idő alatt teljesen megtelt a Városi Színház nézőtere szombat este, ugyanis a fesztivál második napján mutatta be a Katona József Színház vendégjátékát, a Sorstalanságot, melyen Bayer Ilona köszöntötte a megjelenteket, akit tiszteletbeli kalocsaiként, régi kapcsolat fűz a fesztiválhoz. A Kertész Imre regénye alapján készült, Bagossy Júlia által színpadra alkalmazott előadásban Gloviczki Bernát és Jakab Balázs lépett a világot jelentő deszkákra, játékukkal emelve a fesztivál fényét.

Az előadás után a sétálóutcai szabadtéri színpadon is felgyúltak a fények, ugyanis 21 órakor a godfater. zenekar csapott a húrok közé. Hamarosan debütál második lemezük, melyen több saját dallal készül az együttes – árulta el Borlai Gergő. Mint azt a Kalocsa Televízió megtudta, tartalmas időszak áll a zenekar előtt, azonban otthon sem tudják letenni a hangszert a zenekar tagjai - részletek az alábbi videóban!

 

Erről is tudnia kell