Folytatódik a Kalocsai képeslapok sorozat

Egy éve folyamatosan rendezvényekkel várják az érdeklődőket a DK Közösségi Térben, ahol a nyári időszak után, szeptemberben újraindul a Kalocsai képeslapok sorozat, amelynek keretein belül hét előadással készülnek a következő időszakban.

Tartalmas előadások és beszélgetések várják az érdeklődőket szeptember 11-étől, hétfőnként a DK közösségi terében, a Kalocsai képeslapok sorozat folytatásában – minderről sajtótájékoztató keretein belül számolt be dr. Magóné Tóth Gyöngyi szeptember ötödikén, a rendezvénysorozat helyszínéül szolgáló Hunyadi utcai épületben.

A Kalocsai képeslapok 2. sorozatának első vendége Dr. Tamás Csaba gyermekszívsebész lesz szeptember 11-én, a rá következő héten pedig Dargayné Panyik Márta tanárt, szociális segítőt várják.


Szeptember 25-én Farkas Tibor szobrászművész látogat el a közösségi térbe, aki bemutatóval is készül. Október másodikán ismét Kitanics Márk klinikai szakpszichológussal találkozhatnak a résztvevők, majd október kilencedikén a sajtótájékoztatón is résztvevő Szeleczki Attiláné látogat el a Hunyadi utcai Közösségi Térbe.

 

 

Erről is tudnia kell