Betlehemi Csodaváró Vásár volt a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben – A befolyt pénzösszeget az énekterem felszereltségére költik

Karácsonyi díszek, adventi koszorúk és házi sütemények. Többek között ezeket az árukat lehetett megvásárolni egész héten a katolikus intézmény aulájába, az adventi Betlehemi Csodaváró Vásárban, ahol a portékák több darabját az alsós diákok készítették el tanítóik segítségével.

A frissen sütött kürtöskalács fahéjas cukros illatát már a Kossuth Lajos utcán lehetett érezni hétfő délután, amikor is elkezdődött a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény hagyományos, adventre hangolódó karácsonyi vására, a Betlehemi Csodaváró. 

Az adventi vásár termékeinek nagyobb részét az alsós osztályok már november óta készítették sok szeretettel és odafigyeléssel tanítóik irányítása mellett. Természetesen emellett a szülők támogatása sem maradhatott el, hiszen volt, aki házi süteménnyel, palacsintával készült a rendezvényre, melynek bevétele szintén a közös kasszába került. A sok finomság és vásárlás mellett megszomjazott vendégeknek az iskola forró teával kedveskedett.

 

 

Erről is tudnia kell