Kispályán is indul a vakáció

július 01 2023
Szerző
Tamás Ferenc
Címkék
Legördült a függöny, véget ért a városi kispályás labdarúgó-bajnokság első felvonása, a csapatok a jól megérdemelt nyári pihenőjüket tölthetik. Jöhet a strandfoci a homokban, vagy a világ legizgalmasabb játéka - fejelő meccsek a térdig érő vízben - a fogadásokon nyert vagy elvesztett hűvös sörökkel, a kikapcsolódás és regenerálódás összes kellékével.

A tavasz záró fordulója annyiban hozott állandó problémát, hogy ezúttal is volt halasztott mérkőzés, akárcsak előtte két alkalommal is. De visszatérve a június 23-i, péntek esti játéknap meglepetésére, az abban állt, hogy már egy nappal korábban, csütörtökön rendezték meg a Méhecskék - Last Moment találkozót, amelyet egyszer már halasztottak korábban. A találkozón aztán a papírforma szerint a “Moment” nyert, igaz a vártnál jóval nehezebben, 5-4 arányban. A gólszerzők: Polyák Kristóf 2, Perity Olivér, Molnár Levente, illetve Gubányi Ferenc 2, Monori Martin, Balogh Attila, Kapitány Tibor.

Másnap, 18 órától előbb a Bátyai Öregfiúk - Kispályások mérkőzést rendezték, ahol utóbbi csapat az elején meg sem volt teljes létszámban, sőt a végéig egy fővel kevesebben meccseltek, ám a Bátya nem adott könyörületet, hiszen 9-2-re hozta a meccset. Gólszerzők: Markó Renátó 8, Dusnoki Zalán, illetve Szőgyi Kevin 2.

A folytatásban 19 órától a Géder Family - Méhecskék mérkőzést rendezték, ahol a vártnál nehezebben nyertek a géderiek, mivel a “Méhek” megszorongatták őket a mérkőzés utolsó percéig. A 4-3-as géderi sikerrel záruló összecsapáson a viharos erejű szél is sürgette a mérkőző feleket, ám szerencsére a villámkárok elmaradtak, így nem volt akadálya a játéknak. Gólszerzők: Borsos Tamás 3, Ács Ariel, illetve Polyák Kristóf 2, Práger Ádám.

Az újabb sikerével a Géder Family már hat pont előnnyel vezeti a bajnokságot a Kispályások gárdája előtt, így megnyugtató pontelőnnyel vonulhat nyári pihenőre az együttes.

A bajnokság állása a VII. forduló után

1. Géder Family     6    6     -    -      18 p.
2. Kispályások       6    6     -     2     12 p.
3. Bátyai Öregfiúk  7    3     1    3     10 p.
4. Last Moment      5    2     -    3       6 p.
5. Jolly Rogers       5    1     1    3      4 p.
6. Méhecskék         6    1     -     5      3 p.

A góllövőlista élcsoportja:

1. Markó Renátó (Bátyai Öregfiúk) 21 találattal
2. Borsos Tamás (Géder Family) 14 góllal
3. Vinkó Benjamin (Kispályások) 13 góllal
4. Szőgyi Kevin (Kispályások) 13 góllal

 

Erről is tudnia kell