Öt súlyos, tizenegy könnyű sérült a megye útjain egy hét alatt - Közlekedésrendészeti összesítő Bács-Kiskun vármegyéből

június 10 2023
Címkék
A megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2041 fő lépte túl; ők legalább 30.000 forint összegű bírságra számíthatnak.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten ötven anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Tizenkét olyan baleset is volt, amelyben megsérültek: öten súlyosan, tizenegyen pedig könnyebben. Halálos kimenetelű baleset nem történt.

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2041 fő lépte túl; ők legalább 30.000 forint összegű bírságra számíthatnak. Az egyenruhások harmincegy olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Közülük hárman balesetet okoztak.

A vármegyei rendőrök az előttünk álló nyáron is folytatják azokat az akciókat, amelyek a közlekedés biztonságát fokozzák. Így mind a gyorshajtókat, mind az ittasan autóba ülő sofőröket kiszűrik. A vármegyeszékhelyen lakók nyugalmának érdekében múlt hét végén komplex közlekedésrendészeti akció volt a társhatóságok bevonásával, amelynek megismétlésére szintén számítani lehet.

Erről is tudnia kell