A dusnoki sportbálon remek hangulat és hajnalig tartó mulatság várta a résztvevőket

Január 13-án, szombaton tartotta meg hagyományos sportbálját a Dusnok Községi Sportegyesület. A helyi művelődési házban megrendezett est ismét rengeteg érdeklődőt, sportolót, szurkolót és támogatót vonzott, akik közösen ünnepelték meg a helyi labdarúgás sikerét, valamint köszöntötték a Báló József Díj idei díjazottjait.

A január 13-án tartott dusnoki sportbálon Bolvári Dávid, a Dusnok Községi Sportegyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és értékelte elsőként a 2023-as évet, amely két – egy lezárult és egy ősszel kezdődő – félszezonból állt a dusnoki labdarúgók számára, illetve számolt be a megvalósult és terveik között szereplő fejlesztésekről. Ezt követően Jagicza Tamás vette át a szót, akinek szárnyai alatt nevelkednek a település U7-es, U9-es és U11-es fiatal játékosai, e mellett pedig Bolvári Dávid elnökhöz hasonlóan a felnőtt csapat tagjaként is kiveszi részét a csapat jó hírének öregbítésében. Mint beszédében kiemelte: bár a gyermekeknél nem az eredmények számítanak, mégis komoly eredményeket értek el, amely kapcsán a szülőknek is köszönetét fejezte ki.

A felnőtt csapat 2023-as évét Sáfrán Ferenc értékelte, az edző jelenleg zajló szezon kapcsán elmondta:

11 győzelem és egy döntetlen van a hátuk mögött, veretlenül várják a folytatást.

Mindszenti István, Dusnok polgármestere beszédében rámutatott: a sport mindig összehozta az embereket, kortól, nemtől és háttértől függetlenül, ez a közös érdeklődési pont pedig mindig is ereje volt Dusnoknak. A sportbálnak pedig nemcsak az ünneplés a célja, hanem a közösség összefogása is – ehhez kapcsolódva köszönetét fejezte ki a helyi önkormányzat és a testület nevében.

A Kalocsa TV összeállítását a megújult Híradóban láthatják, 7:05-től.

 

 

 

Erről is tudnia kell