Májusban amatőr fociban is beindult a szezon

május 18 2023
Szerző
Tamás Ferenc
Címkék
Igaz, hogy csupán hat csapattal - Kispályások, Géder Family, Jolly Rogers, Méhecskék, Bátyai Öregfiúk, Last Moment -, de ismét útjára indult a pettyes az egykor oly nagy népszerűségnek örvendő amatőr foci kalocsai mezőnyében, ahova újonc profiként a Méhecskék SE fiataljai is neveztek.

A nyitányon, a Jolly Rogers-Méhecskék találkozón, a “Jolly” öregmotorosai - Karkus Viktor csapatvezető barátai -, és újoncként a Faragó “Susu” László vezette szövetségi bajnokságokban is szereplő Méhecskék SE fiatal labdarúgói mérkőztek meg egymással, ahol a rutin, a kispályás tapasztalat már félidőre kidomborodott.
A Jolly Rogers nyerte ugyanis a nyitó mérkőzés összecsapását 11-3-ra a fiatalok ellen, 5-0-s félidő után. A gólokon Varga Alex 7, Istella Zsolt 1, Frei Márton 1, Farkas Zalán 1, Schmidt Rajmund 1 osztozott, míg az ellenfél Méhecskék közül Fuszenecker Donát 2 és Tamás Zalán volt eredményes.

A folytatás sajnos már az első játéknap 19 órai találkozóján elmaradt, mivel a Kispályások - Géder Family derbi az előbbi gárda halasztása miatt későbbi időpontban kerül majd megrendezésre.

Másnap, 12-én, pénteken az első kör záró fordulójában a két bátyai illetőségű rohamcsapat feszült egymásnak.


Forrás: Tamás Ferenc


A Bátyai Öregfiúk - Last Moment “testvérmeccsen” aztán vízilabda eredmény született, mivel a “Moment” hétszer is beköszönt a falubeli Öregfiúknak.
Így a végeredmény 1-7 lett a Soós Tamás vezette Last Moment javára.
Gólszerzők: Perity G., illetve Gubányi Ferenc 4, Kasi Róbert 2, Gyutai Gábor 1.

Folytatás május 18-án, csütörtökön 18 órai kezdéssel a Géder Family - Méhecskék összecsapással, amelyet vasárnap este a Bátyai Öregfiúk - Kispályások és a Jolly Rogers - Last Moment párosítások követnek a sportcentrum műfüves arénájában.

 

Erről is tudnia kell