Sikeresen debütáltak a Paprika Fitness boxolói Kalocsán

május 16 2023
Szerző
Tamás Ferenc
Május 13-án, szombaton mutatkozott be a Paprika Fitness kalocsai box klub egy hangulatos versenyrendezéssel a hazai publikum előtt a Városi Sportcsarnok arénájában, ahol egy meghívásos versenyen megyénk több szakosztálya és távolabbi régiók ifjú ökölvívóival találkozhattak a sportág iránt érdeklődők.

A viadalra 18 pár regisztrált az U8-as korosztálytól egészen a felnőtt kategóriáig. Érkeztek versenyzők Kiskunfélegyházáról, Kecskemétről, Szegedről, Komlóról, Tiszekécskéről, Kiskunhalasról, Kiskőrösről, Lakitelekről és természetesen a házigazda kalocsaiak - Bíró Balázs tanítványai - is 5 fős nevezéssel képviselték városunk színeit.


Forrás: Tamás Ferenc


A mieink: Szabó Levente, Kovács Gergő, Kővári Dávid, Szabó Attila, Radics Krisztián is remekeltek a versenynap során. A felnőtt férfiak 92 kg-os súlycsoportjában Kővári Dávid emlékezetes győzelmet aratott a Szeged Box Klub versenyzője, Nógrádi Bence ellen. A zsűrit és a versenybírókat a szövetség delegálta, akárcsak a verseny orvosát.


Forrás: Tamás Ferenc


Az első Paprika Fitness Box Gála küzdelmeit és költségeit a Nemzeti Tehetség Program, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, és Kalocsa Város Önkormányzata támogatta, de természetesen versenyzőink mindenese - edzője, szponzora, szakvezetője-, Bíró Balázs tette a legtöbbet a kalocsai ökölvívók nagy családjáért az előző évek során.

Természetesen sok szülő, nagyszülő, testvér és rokon is elkísérte a versenyzőit a gálára, ahol a házigazda mieink egy kellemes ebéddel is várták a résztvevő versenyzőket és vezetőiket.


Forrás: Tamás Ferenc


Aki ott volt, az egyöntetűen vallotta:

Jövőre, veletek ugyanitt, a második Paprika Fitness Gálán!”


Forrás: Tamás Ferenc

 

Erről is tudnia kell