Éppen házkutatás közben kopogtak be kábítószerért

március 12 2024
Szerző
Mészáros Boglárka
Egy keceli nőnél tartottak épp házkutatást a rendőrök, amikor kopogtak az ingatlanba. Az egyik nyomozó nyitott ajtót a gyanútlan fiatalkorúnak, aki éppen kábítószert akart vásárolni.

A kiskőrösi rendőröknek olyan információ jutott a birtokukba, miszerint egy nő kábítószert árul Kecelen. Az elkövető beazonosítása, és az esetleges kereskedői hálózat felszámolása érdekében nyomozócsoport alakult, melynek tagjai a több hónapos előkészítést követően 2024. március 11-én csaptak le a helyi nőnél. Kábítószergyanús anyagokat találtak, és foglaltak le nála a rendőrök.

Éppen a kutatás közben kopogtak be az ingatlanba. Az egyik nyomozó nyitott ajtót a gyanútlan fiatalkorúnak, aki éppen kábítószert akart vásárolni. A segítőkész rendőr beinvitálta a vásárlót, aki legnagyobb megdöbbenésére a kereskedő helyett több rendőrrel találta magát egy szobában. Vele szemben is eljárást indítanak. A nő ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult eljárás, őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását a police.hu szerint.

Erről is tudnia kell