Merj nemet mondani! – a drogok veszélyeire hívták fel a figyelmet a Roma Közösségi Házban

Ismét egy fontos téma került fókuszba a Paprika Fitness Sport Egyesület eseményén: a november 18-án, szombaton, a Roma Közösségi Házban szervezett programon a drogok veszélyeire hívták fel a résztvevő gyermekek és érdeklődők figyelmét.

Nem újdonság a Paprika Fitness Sport Egyesületben, hogy nemcsak a bokszkesztyűt húzhatják kezükre a fiatal sportolók, de fontos témákról is hallhatnak, mellyel az egészséges életmód fontosságára hívják fel a figyelmet. A korábban szervezett, többek között prevenciót és rehabilitációt fókuszba helyező események után most az önkormányzat támogatásával indulhattak újra ezek a programok. 

A rendezvényen részt vett a szervezésben résztvevő, és helyszínt biztosító Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, Sztojka István is, aki a Kalocsa Televíziónak elmondta:

nagyon fontos, hogy a gyerekeket és szülőket felkészítsék a drogok veszélyeire!

Nem volt ismeretlen a résztvevők számára Bányásziné Lukács Margit személye, aki a „Tudsz? Tudj! Merj! „NEM”-et mondani!” címet viselő előadását megelőzően elmondta: egy használható stratégiát szeretnének adni a résztvevőknek, hogy nemet tudjanak mondani a drogokra.

 

 

Erről is tudnia kell