Az ország legjobb pingpongosai lettek az ASC Kalocsa fiataljai

április 26 2023
Szerző
Kalocsai Néplap
Vida Zolta, Svecz Olga és Réfy Mór kitűnően teljesítettek - Két arany- és egy ezüstéremmel térhettek haza a Diákolimpia országos nagydöntőjéről.

Kiskunfélegyházán a 2022/23-as tanév Diákolimpia országos nagydöntőjén állhattak asztalhoz iskoláik képviseletében azok, akik megyéjükben már bizonyították, hogy ők a legjobb pingpongosok - így Farkas Zoltán edző tanítványai - Vida Zolta, Svecz Olga és Réfy Mór -, immár az ország legjobb asztaliteniszezői címért játszottak, és ezúttal is kiemelkedően szerepeltek:

KETTŐ ARANYÉREMMEL ÉS EGY EZÜSTÉREMMEL TÉRHETTEK HAZA!

Április 21-én, pénteken Vida Zolta V-VI. korcsoport fiú egyéni versenyszámban, a 18 fős mezőnyt maga mögé utasítva, végigmenetelve a döntőben aranyérmet szerzett, megvédve ezzel tavalyi címét - így Vida Zolta már sokszoros diákolimpiai bajnok.

Április 23-án, vasárnap a  III-IV. korcsoportban fiú és lány egyéni versenyszámban egyaránt érdekeltek voltunk. A lányoknál Svecz Olga, az Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola képviseletében szintén megvédte tavalyi címét, idén is győztesként került ki a verseny zárásakor.

Réfy Mór szintén helytállt a nehéz mezőnyben, azonban a döntőben alulmaradt, így ezüstéremmel térhetett haza az ünnepélyes eredményhirdetésről, de edzője elégedettségére kihozta magából a maximumot a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény tanulója is! 

 

 

 

 

Erről is tudnia kell