A Svebo-Kalohírek győzelmével zárult az I. Anda Teremlabdarúgó Torna

12 csapat részvételével zajlott az elmúlt hétvégén az I. Anda Teremlabdarúgó Torna, melyen kiváló meccsekből és izgalmas pillanatokból sem volt hiány, ráadásul jótékonysági gyűjtést is indítottak, mellyel a kalocsai kórház gyermekosztályát támogatták.

Zsúfolásig megtelt lelátók és remek hangulat várta a pályára lépő csapatokat január hatodikán és hetedikén, a kétnapos I. Anda Teremlabdarúgó Tornán, melynek szervezője, Szabó Vilmos a díjátadót követően a Kalocsa Televíziónak elmondta: mindig is fontos volt számára, hogy legyen a városban téli labdarúgó torna, azonban mint kiemelte, a pandémia átírta az életünket, ez pedig a kalocsai kispályás labdarúgásra is hatással volt.


Az Igaz András, Szabó Vilmos és Kohány Gábor szervezésében megvalósult I. Anda Teremlabdarúgó Torna létrejöttét többen is támogatták, az esemény névadó támogatója mellett a Gyermek-, Ifjúsági és Sportbizottság is a kezdeményezés mellé állt.

A tornán a negyedik helyet az Anda Team szerezte meg, harmadik helyen végzett a Vízko, az ezüstérmet pedig Bács-Méh Reptér csapata érdemelte ki.

A dobogó legfelső fokára a Svebo-Kalohírek csapata állhatott,

akik kiélezett hétméteres párbajban vívták ki az első helyet, a díjátadón továbbá a torna legjobbjait is elismerték.


>>> Bővebben elolvasom a KALOhírek felületén!

Erről is tudnia kell