Rablás kísérlete és garázdaság miatt letartóztatták

augusztus 25 2023
Címkék
Egy 24 éves szabadszállási férfi 2023. augusztus 21-én hajnalban sétált a településen, amikor egy korábbi haragosa meglátta és odament hozzá, hogy pénzt követeljen tőle. Az áldozat megijedt, ezért átadta a tárcáját, csakhogy az üres volt.

A zsaroló megfenyegette, hogy bántalmazni fogja, ha nem ad neki pénzt, és követelte, hogy forgassa ki a zsebeit. Ám a sértett nem tett eleget ennek, az agresszív férfi pedig beváltotta ígéretét: megütötte. A sértettnek végül sikerült elmenekülnie.

A felek nem sokkal később ismét találkoztak a város buszpályaudvarán. Az agresszív férfi ekkor sem tudta kordában tartani az indulatait, és szétvert egy kukát. A rendőrséget egy szemtanú értesítette, az egyenruhások pedig a helyszínre siettek, de már nem érték ott az elkövetőt. Miután tisztázták az eset körülményeit, a tettes után kezdtek kutatni, és rövidesen elfogták, majd őrizetbe vették. A szintén 24 éves szabadszállási férfit gyanúsítottként hallgatták ki rablás kísérlete és garázdaság miatt, majd kezdeményezték letartóztatását.

 

Erről is tudnia kell