Ismét pártcsere a kecskeméti ellenzéki oldalon

május 15 2023
Szerző
Zsiga Ferenc
Címkék
Józsa Bálint 2019-ben a Jobbik által indítva, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben lett kecskeméti önkormányzati képviselő, ám mostantól már a Momentumot erősíti. Ezt maga jelentette be a közösségi oldalán.

Az elmúlt egy évben az ellenzék térfelén - kevés kivételtől eltekintve - nem történt egyéb, mint a negyedik kétharmad után megmaradt koncok marcangolása, az aprócska torta újraszeletelése.- írta posztjában.

Amíg az elmúlt egy évben egyes pártok táborai felváltva és egyre erősebben verték a harci dobokat, a szekértábor-logikából kiábrándult józan többség a teljes letargia állapotába került. Meggyőződésem, hogy ezen változtatni kell, méghozzá olyan módon, hogy a kiskirályok gyűlöletkeltő korszakát lezárjuk, és új útra vezetjük a holnap Magyarországát. Egy év folyamatos töprengés és tépelődés után hoztam meg azt a döntést, hogy újult erővel állok a kihívások elé és cselekedni fogok. Ezért munkára jelentkezem. Úgy gondolom, a Momentum az a párt, ami képes gátat vetni az orbáni arroganciának és megfékezni nemzetünk kifosztását. Úgy gondolom, a Momentum az, ami alkalmas arra, hogy erősítse az ellenzéket, és reményt adjon a letargiában lévő társadalomnak az elkövetkező, sorsdöntő választásokon... a Momentum és annak közössége következetesen és megalkuvást nem tűrően képviseli az emberséges és igazságos Magyarország értékeit, ami számomra is inspiráló, ami számomra is kiemelt érték."Emlékezetes, hogy Józsa Bálint képviselőtársa, dr. Siposné Bodrozsán Alexandra tavaly novemberben döntött úgy, hogy elhagyja a Momentumot és a Demokratikus Koalícióban folytatja politikai pályáját. Akkor emiatt megszűnt a Momentum képviselete a Kecskeméti Közgyűlésben. Most viszont Józsa pártváltása miatt, újból lett egy Momentumos tagja a testületnek.
Forrás: keol.hu

Erről is tudnia kell