Százakat vonzott a „Nyuszi ül a fűben” nagypénteki gyermekprogram

Egy közös, emlékezetes húsvéti kalandra érkeztek azok a kisgyermekeket nevelő kalocsai családok, amelyek az egyik legnépszerűbb, Nyuszi ül a fűben című gyermekdalról elnevezett nagypénteki családi délelőttön vettek részt.

A tavaszköszöntő húsvéti eseménynek helyet adó Közművelődési Központba lépő kicsiket meglepetés ajándék várta, majd 9 órától Vácz Péterné vezetésével elsőként a Libuskáim lululu című interaktív mesejátéknak lehettek részesei. Akik kicsit később ébredtek, azok sem maradtak élmény nélkül.A programon résztvevő óvodapedagógusok irányítása, útmutatása mellett nagyon sok gyermek az előrajzolt lapokat színezte ki, vagy önálló alkotást készített. A tavaszi arcfestés és csillámtetoválás kétségtelenül nagyon sok gyermeket, közülük is inkább a kislányokat hozta lázba, de az igazán nagy érdeklődést ezúttal is Fanti bohóc lufihajtogatása váltotta ki.

A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében megtartott, 13 órakor záruló családi délelőtt végére elmondható volt: kevés olyan vidám gyermekkacagástól, gyermekzsibongástól teli program tölti meg a Közművelődési Központot, mint a nagypénteki.

 

Erről is tudnia kell