Régi-új igazgató a Szociális Központ élén

Az április 25-én, csütörtökön megtartott testületi ülésen bírálták el a Kalocsa Város Önkormányzata Szociális Központ intézményvezetői álláshelyére kiírt pályázatot. A pályázati határidő lejártáig az önkormányzathoz egy pályázat, a jelenlegi vezetőé érkezett be, akinek további öt évre bizalmat szavazott a testület.

Az április 25-ei testületi ülés első napirendi pontjaként tárgyalta a képviselő-testület a Kalocsa Város Önkormányzata Szociális Központ intézményvezetői álláshelyére kiírt pályázatot. Amint arról dr. Filvig Géza polgármester beszámolt, a pályázati határidő lejártáig, 2024. március 1-jéig az önkormányzathoz egy pályázat, a jelenlegi vezetőé érkezett be. 

A polgármester felkérésére a szakértő és a pályázatelbíráló bizottság egyöntetű támogató véleményét Pécsi Vivien képviselő, a Szociális és Kulturális Bizottság elnöke ismertette, majd a szavazás következett, amelynek eredményeként, valamennyi jelenlévő képviselő bizalmát élvezve, 2024. május 1-től 2029. április 30-ig, tehát újabb öt évre a testület a Szociális Központ intézményvezetői beosztásának ellátásával Rumi Lászlót bízta meg.

 

Erről is tudnia kell