Fókuszban a minőség: újabb nemzetközi elismerésben részesült a magyar ügynökség

január 14 2024
A 2023-as esztendőben Dubajban, a Burdzs Kalifa szomszédságában található Dusit Thani szállodában rendezte meg szokásos díjátadó gáláját az ESQR (European Society for Quality Research). A Quality Achievements Awards névre keresztelt, a fókuszba a minőséget helyező eseményen a legkülönbözőbb szektorokat képviselő, munkájával és eredményeivel kitűnő vállalatok, szervezetek és egyének részesültek elismerésben, akik kivételes elkötelezettségről és erőfeszítésről tettek tanúbizonyságot. Negyvenegy ország képviselte magát a világ minden tájáról, és a díj történetében először magyar céget is jutalmaztak. A Lounge Group „Arany kategóriában” vehetett át elismerést.

Azt gondolom, hogy ez a díj hatalmas elismerés és megtiszteltetés a teljes cégcsoport számára, hiszen a kollégák, valamint a vezetőség minőségi munkáját értékeli és jutalmazza egy független, nemzetközi zsűri. Emellett külön büszkeség, hogy olyan cégek mellé sorakoztunk fel, amelyek tevékenységükkel nagy hatással vannak a világ gazdaságára, legyen szó akár a BMW Groupról, a Philipsről vagy a United Airlinesról. Mi sem szimbolizálhatja jobban a díj értékét, minthogy a fejlesztések és innovációk városában, Dubajban adták át. A következő években is az lesz az egyik legfontosabb célunk, hogy megőrizzük ezt az elismerést, ezáltal segítsük ügyfeleink sikereit is”- mondta el Molnár Máté, a Lounge Group vállalati kommunikációs vezetője.

Az ESQR egy független európai szervezet, amelynek székhelye Lausanne-ban (Svájc) található, és amely a minőségfejlesztési technikák elismerésével, továbbá kutatásával foglalkozik. A világ nagyvárosaiban évente megtartott konferenciáin és díjátadó ünnepségein keresztül pozitívan járul hozzá a minőségkultúrához. Elismeri a kiválóságot, megosztja amegfelelőség-értékelési gyakorlatokat, segíti az innovációt és a hálózatépítést.Forrás: ESQR

Erről is tudnia kell