Szezonzáró évértékelő a “Gézengúzoknál”

július 02 2023
Szerző
Tamás Ferenc
Címkék
Június 10-én, szombaton ismét benépesült a Városi Sportcsarnok küzdőtere, igaz, ezúttal terített asztalok mellett, hiszen a Gézengúz UKC tartotta évadzáró évértékelőjét a klub 19 csapata részére.

Szabó Balázs az utánpótlásképző klub elnöke köszöntötte a megjelent sportolóit és a szülők népes táborát, akik támogatása nélkül nem prosperált volna ilyen szinten az egyesület Kalocsán.

Az egyes korcsoportok csapatait, edzőit és játékosait szólította az elnök a megjelentek tapsától kísérve, miközben méltatták csapatuk éves eredménysorát.

Így, a lányoknál a Lakatos Iván edzette U8-U9-es korosztály gárdáit, valamint  a Deák Mariann edzette U10-es csapatukat. Őket követte Tóth Károly edző U11-U12-es együttese, majd Romsics László U13-U14-es csapatai. A lánycsapatok sorát a Dávidházi Sándor edzette U15-U17-es amazonjai zárták, akiket a klub fiúcsapatai követtek a sorban.


Előbb a Balogh Tamás edzette U8-as együttes, majd a Simon János - Bock Milán dirigálta edzőpáros U9-es csapata következett a sorban.


Őket Szabadi Tamás U10-es és U11-es gárdái követték, majd Szabó Balázs edző U12-es csapata következett.


Aztán szólították Martin Gábor és Buzogány Szabolcs U13-U14-es együtteseit, majd következett a klub egyik legígéretesebb évfolyama, a Szvétek Balázs edzette U15-ös gárda. Őket a hasonlóan szép eredményeket elérő, Szabó Balázs vezette U16-os együttes követte a fiúcsapatoknál, majd a sort a Béres Attila edzette U18-as fiúcsapatunk zárta.


A csapatok méltatása és eredményeik felsorolása után aztán a gazdag svédasztalos vacsora következett, majd utána jött a várva várt diszkó, amelyen fiataljaink ünnepelték egymás sikereit és gazdag eredménysorát.

Erről is tudnia kell