Színház Kalocsán

március 23 2023
Szerző
Kalocsai Néplap
Monodrámával és vígjátékkal készülnek a színházkedvelőknek.

Április 28-án az Egyasszony című monodrámát tekinthetik meg a Kalocsai Színházban az érdeklődők, amely egy igaz történet az élet fájdalmas titkairól, amelyekről nem szokás beszélni.

„Forszírozott, rohamos szülés során somatomentálisan és mentálisan súlyosan sérült csecsemő.” Péterfy-Novák Éva ezt a diagnózist kapta majd minden orvostól, akinek megmutatta egyre súlyosabb állapotba kerülő kislányát, a pár hónapos Zsuzsit. A kislány hét évvel élte túl a diagnózist, édesanyja pedig harminc évvel a történtek után döntött úgy, hogy blogbejegyzésekben megírja együtt töltött éveiket. A megrázó őszinteségű blogból könyv született, a könyvből pedig ez a színházi előadás – olvasható az ajánlóban. Előadja: Tenki Réka.

A 16 éven aluliaknak nem ajánlott előadásra elővételben jegyek online, valamint személyesen az Innovációs Központban is kaphatóak.

Május ötödikén Párizsban „szállhatnak le” azok a szerencsés színházkedvelők, akik már jegyet váltottak Marc Camoletti: Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című darabjára, ugyanis a vígjátékra rövid idő alatt minden jegy elkelt.


Borítókép: Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ

 

Erről is tudnia kell