Megzenésített versek, pályaválasztás, környezetvédelem és bűnmegelőzés – Rendhagyó tanórákat tartottak a Nebulóban

május 06 2024
Címkék
A Nebuló Napok programsorozat részeként ebben az évben is bemutató- és rendhagyó tanórákon vettek részt az intézmény diákjai. Ezúttal Répási Tamásné őrnagy, Simon Zoltán alpolgármester, Papp Róbert és Fekete Antal tanárok közreműködésével ápolták az iskola közkedvelt, a tanulók által kíváncsian várt hagyományát.

Ismét lehetősége nyílt a Nebuló EGYMI tanulóinak, hogy játékos formában, különböző, interaktív és kreatív feladatokon keresztül, rendhagyó tanórákon bővítsék ismereteiket.

Április 25-én a Nebuló Napok programsorozat részeként a 3-4. osztályos diákoknak Papp Róbert tartott énekkel, zenével színesített órát, Simon Zoltán alpolgármester pedig környezetismeret óra keretein belül környezetünk védelméről beszélgetett a tanulókkal. 

A 7-8. osztályosoknak Fekete Antal a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium igazgatója tartott ismertetőt a továbbtanulással kapcsolatban. Ezzel párhuzamosan egy másik tanteremben pedig Répási Tamásné őrnagy, a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársa az 5-6. osztályosoknak tartott bűnmegelőzéssel kapcsolatos témában előadást.


A vendégtanárok mind egyetértettek abban, hogy a gyerekek kíváncsian és aktívan vesznek részt az intézmény által minden évben megszervezett rendhagyó tanórákon. 

 

Erről is tudnia kell