Majka mindent vitt – Megtelt az érsekkert a majális zárókoncertjére

május 05 2024
A becslések szerint az egész nap folyamán 12.000 ember fordult meg a Majális programjain Kalocsán, legtöbben egyszerre Majka nagysikerű koncertje idején. A rendezvény záróakkordjaként fellépő népszerű rapper és csapata másfél órán keresztül megállás nélkül játszotta a jobbnál jobb dalokat.

A magyar zenei élet egyik legkarizmatikusabb előadójának, Majoros Péternek, művésznevén Majkának a koncertjét több ezren várták a helyszínen, ahonnan stábunk élő adásban jelentkezett be a kezdés előtt. Televíziónknak adott interjújában Majka felidézte, nem először jár Kalocsán.

A rapper és csapata nemrégiben nagyszabású koncerttel örvendeztette meg rajongóit az MVM Dome-ban, amelynek különlegessége volt, hogy a színpad a nézőtér középen helyezkedett el, így a rajongók minden irányból élvezhették a látványos show-t. Majkáról köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, így a stadionkoncert után a vidéki fellépések közönségének sem kell aggódni a színvonal miatt.

Ezt az örömzenélést tapasztalhatta meg a kalocsai publikum is. A másfél órán keresztül látott energikus produkciónak ezúttal is remek kiegészítését adta Veres Mónika, művésznevén Nika, Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő és színésznő, aki fantasztikus hangjával varázsolta el a közönséget, akiket a vizuális effektek, a dinamikus koreográfiák is elkápráztattak.


Szólt a Partykarantén, az Elvitted a szívemet, a Belehalok, a Mindenki táncol, és olyan buli kerekedett a végére, amire a jelenlévők még bizonyára sokáig emlékezni fognak. A produkció minden generációt képes volt megmozgatni.

Erről is tudnia kell