Agrár Hungarikum Szakmai Kerekasztal Beszélgetéssel indul a XXXII. Csíplek Kalocsa! Paprika- és Gasztrofesztivál

A kerekasztal beszélgetés fő témaköre az idei évben életbe lépő agrár nemzedékváltást elősegítő törvény, a vidékfejlesztés támogatási lehetőségei és a fűszerpaprika termesztés jövője lesz.

Szigeti Tamás, az Agrár Hungarikum Szakmai Kerekasztal Beszélgetés főszervezője szerint a programon Font Sándor országgyűlési képviselő mellett többek között részt vesz Csaba Gyuricza Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora, Detre Miklós a Magyar Államkincstár elnökhelyettese, Kovács Norbert a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság vezérigazgatója, Gergely Papp a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főigazgató helyettese, Péter Umenhoffer a Megfosz marketingvezetője is.


Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk szeptember 8-án pénteken 13:30-15:00 között a Városháza Dísztermében, valamint a fórumot követő rendezvényeken is!"- írja Szigeti Tamás a közösségi médiában írt posztjában.


Az eseményen való részvétellel a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk videó-, fénykép-, hang felvétel készülhet, ami megjelenhet írott és elektronikus felületeken.

 

 

Erről is tudnia kell