Teljeskörűen megújult a bölcsődei főzőkonyha

Régóta várt fejlesztés megvalósítását ünnepelték január 24-én, szerdán a kalocsai bölcsődében. Az épületben 44 millió forint pályázati forrásból és önkormányzati önerőből a bölcsődei főzőkonyha teljes infrastrukturális felújítása és új, korszerű eszközökkel való berendezése valósult meg.

Az eseményre érkező vendégeket, önkormányzati képviselőket dr. Filvig Géza köszöntötte. A polgármester beszédében felidézte, hogy az 1980-as évek elején épült bölcsőde épületében működő konyha már legalább 10 éve megérett arra, hogy a legszükségesebb fejlesztések megtörténjenek. 
Ennek ellenére a polgármester úr szerint voltak, akik ellenezték e fontos beruházást. 

Dr. Filvig Géza megköszönte a jó minőségű munkát Skultéti Csabának, a Kalo-Bau Kft. vezetőjének. Mint mondta: mind az épületrész infrastrukturális fejlesztését, mind a konyhai eszközök, gépek beszerzését a Kalo-Bau valósította meg.

A polgármester a jelen lévő Skultéti Csabának, a Kalo-Bau Kft. vezetőjének megköszönte a jó minőségű munkát, és mint mondta: mind az épületrész infrastrukturális fejlesztését, mind a konyhai eszközök, gépek beszerzését a Kalo-Bau valósította meg.

Ezt követően Szabóné Juhász Ildikó, Kalocsa Város Óvodája és Bölcsődéje vezetője megköszönte az önkormányzat és személy szerint dr. Filvig Géza azon támogatását, amelynek révén ez a fontos, jövőbe mutató beruházás megvalósulhatott. 
A folytatásban a Csokonai utcai tagóvoda Maci csoportjából érkezett gyermekek adtak az alkalomra összeállított, szívet-lelket melengető műsort, mielőtt a nemzeti színű avatószalagot dr. Filvig Géza polgármester, Skultéti Csaba vállalkozó és Szabóné Juhász Ildikó intézményvezető vágta át. 

Erről is tudnia kell