Új termékek a magyar OMV-kutakon

március 08 2024
Szerző
Zsiga Ferenc
Címkék
A kínálat elsősorban olyan termékekből áll, amelyek utazás közben gyakran előforduló egészségi problémák tüneteit enyhítik – közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A vásárlók többek között láz- és fájdalomcsillapítót, orr- és szemcseppet, vitaminokat és gyulladáscsökkentőket találnak az OMV-töltőállomásokon tavasztól. Gyógyszert a jogszabályoknak megfelelően csak 14 éven felüliek vehetnek, visszavétel pedig nincs, de a gyógyszerhulladék díjmentesen leadható – írták.

A közlemény szerint az új árucikkek bevezetését a vevői igényekkel indokolták, a 10 benzinkútra kiterjedő tesztidőszak kedvező tapasztalatokkal zárult. Az egészségügyi termékek forgalmazásban a Goodwill Pharma Nyrt. működik együtt az OMV-vel – tették hozzá.

Az osztrák iparvállalat 8 országban több mint 1700 töltőállomást üzemeltet, Magyarországon 201-et, piaci részesedése belföldön 15 százalék. A magyar alapítású és tulajdonú Goodwill Pharma gyógyhatású termékek terjesztése mellett saját készítményeket is fejleszt, többek között vitaminkészítményeket és étrendkiegészítőket – olvasható a vállalati honlapon.

Erről is tudnia kell