Szakmai napot tartott a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kalocsán

május 03 2023
Szerző
Kalocsai Néplap
Tartalmas előadások várták a résztvevőket a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kalocsai Tagintézménye által szervezett Szakmai napon április 24-én, amelynek a Polgármesteri Hivatal díszterme adott otthont.

Az intézményben már negyedik éve zajlik a SZELFI - Szolgálat az ELFogadásért pályázat, amelynek keretében a tagintézményekben számos érdekes, korszerű, innovatív szemléletű segédanyag kidolgozása, módszertani anyagok összeállítása, valamint olyan programok megvalósítása zajlik, amelyekkel bővíteni, színesíteni tudják az alapellátásukat.

Farkasné Polgár Katalin, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatója kiemelte: az intézmény az egész megyét lefedő struktúrában működik, így bár tagintézményeik a saját programjaikat ismerik, egymásét kevésbé – a szakmai napok viszont éppen erre adnak lehetőséget.

A Kalocsán megszervezett Szakmai napra többek között Kiskőrösről és Kunszentmiklósról is érkeztek előadók és résztvevők, a témák között pedig például a mozgásfejlesztés és az állatasszisztált terápia is szerepelt.


Forrás: Kalocsa TV

Erről is tudnia kell