Queen örökzöldek a nagyszínpadon – A Don’t Stop The Queen hangolta a közönséget a Majálison

május 05 2024
A kalocsai majálison este fél héttől már a koncerteké, a szórakozásé volt a főszerep. A nagyszínpadon a nevében is megjelenített, világhírű rock zenekar dalait kellő alázattal, professzionálisan előadó Don’t Stop The Queen nevű formáció kezdte hangolni a szállingózó közönséget.

A Don’t Stop The Queen zenekar nem először lépett fel Kalocsán, 2022-ben a Paprikafesztiválon már megmutatta, és most a majálison újra bebizonyította milyen profin adja vissza a legendás Queen együttes slágereinek hangzását és stílusát.

A koncert előtt a zenészeket arról kérdeztük, hogyan hozta őket össze a Queen muzsikájának szeretete.

Előadásuk egy igazi időutazás volt, amelyen a rajongók a legismertebb klasszikusokon keresztül élhették újra a kísérletező szelleméről ismert zenekar felejthetetlen pillanatait.

Nem csak Kalocsán, az ország több pontján, sőt a határon túl is fellép az együttes a fesztiválszezonban.

A Queen tisztelete mellett, a finom ételek szeretete is közös a csapattagokban. Hogy ki mivel ízesít, még csipkelődés tárgya is lehetett volna, de abban valószínűleg valamennyien egyetértünk, hogy minden környékünkön termesztett paprika felhasználásával készült ételt szívesen fogyasztunk.

A Don’t Stop The Queen kétségkívül megalapozta a hangulatot Majka koncertjére, amelynek kezdésére már óriási tömeg gyűlt össze az érsekkertben. 

Erről is tudnia kell