A Mi Hazánk polgármester-jelöltje Szabó Patrik

A Mi Hazánk Mozgalom részéről Szabó Patrik száll ringbe az önkormányzati választáson a kalocsai polgármesteri székért. Mindezt Szabadi István pártigazgató, országgyűlési képviselő jelentette be csütörtök délután a Szentháromság téren.

A sajtó képviselőinek jelenlétében, az első világháborús hősi emlékmű előtt sorakoztak fel a jelöltek. Szabadi István elmondta, április 20-tól indul a kampány, mely megújulást hozhat a június 9-ei európai parlamenti és önkormányzati választáson.

Szabó Patrik polgármester aspiráns röviden bemutatkozott a sajtó előtt, bár eddig sem volt ismeretlen a kalocsai közéletben. Bemutatkozásképp elmondta, 2010 és 2014 között önkormányzati képviselőként tevékenykedett, mely idő alatt megismerte a hivatali munkafolyamatokat és sokrétű tapasztalatot szerzett. 2012-óta, közel 12 éve, a város legnagyobb, önkormányzati cégénél dolgozik. 
Elhangzott, hogy a Mi Hazánk Mozgalompolgármester-jelöltje nem kíván együttműködni más jelölttel, és a közeljövőben szerveznek egy olyan programot, ahol közelebbről is megismerhetik, beszélgethetnek a választópolgárok Szabó Patrikkal és csapatával.

 

Erről is tudnia kell