Újra retro melegszendvics Kalocsán

Kis túlzással lehet állítani, hogy Kalocsán nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen emléke a régi, 80-as, 90-es évekbeli retro melegszendvicsről.

Ha szerencsés vagy meg is kóstolhattad, de egészen biztosan ismersz olyat aki evett belőle és órákat áradozott róla. Vagy éppen úgy kóstoltad meg, hogy nem is tudsz róla, mert Édesanyád még a szíve alatt hordott, mikor jóízűen lakmározott. Vagy mikor meg szeretted volna végre kóstolni, és kérni egy melegszendvicset „hentes módra”, már nem volt kapható. Jó hírem van, ezen hamarosan változtatni fogunk!

Legyen szó reggeliről ebédről, vagy vacsoráról, nem csak felnőtteknek, de a gyerekeknek is újra garantáltan a kedvence lesz. Ha húzós napod volt, és nincs kedved a konyhában robotolni, ha sietsz, mert perceken belül indulnod kell tovább, vagy csak éppen felénk jársz, a nap bármelyik szakában el tudod fogyasztani akár egy finom, forró gyümölcsös tea társaságában.

A recept az eredeti, a sütő pontosan ugyanolyan, ám az élményen fokozunk, ugyanis bármikor kérhetsz levezetésnek egy kis gesztenyepürét is mellé a kedvenc kávéd előtt, itt nálunk, a Belvárosi kávézóban!

Mielőtt az első frissen készült szendvics illatát megérzed, mindenképpen tájékoztatni fogunk a kávézó FB oldalán.

Miért lesz érdemes várni a következő cikkünket? Elmélyülünk az igazi nápolyi pizza készítés rejtelmeibe. Beavatjuk az olvasót a legfontosabb alapanyagok, az elkészítés és a legapróbb fortélyok mikéntjeibe. Megmutatjuk, hogy mi mivel dolgozunk, mi honnan származik, hogyan gyúrjuk a tésztát, és mire kell nagyon odafigyelni, ha otthonába szeretne csempészni egy leheletnyi nápolyi élményt.

Németh Dávid, Belvárosi Kávéház